Volg ons op Facebook Bel ons voor een afspraak: 0495 23 63 55

Een gedeelde passie voor de natuur

Zaakvoerder Yves De Cock studeerde in 2003 af als landschaps- en tuinarchitect aan de Hogeschool Gent.

Met reeds meer dan 15 jaar ervaring, creëert GroenObject tuinen, terrassen en opritten met tijdloze en duurzame materialen. Ook bij de keuze van tuindecoratie én de inrichting van uw terras geven wij graag de nodige adviezen. Dit met een haarscherp gevoel voor detail en kwaliteit. En dat merkt u meteen.

Van landelijke tuin tot moderne tuin: de ontwerpen van GroenObject stralen elegantie en klasse uit. Elke tuin is een nieuwe uitdaging, elk project vertrekt vanuit een duurzame en resultaatgerichte visie. Met respect voor uw wensen en budget, maar ook voor het milieu.

Waarom GroenObject?

  • Persoonlijke aanpak
  • Dagelijkse opvolging
  • Expert in totaalprojecten
  • Originele tuindecoratie
  • Ook enkel tuinontwerp

Tuinontwerp, tuinaanleg én tuininrichting

GroenObject helpt u om uw ultieme droomtuin te realiseren. Van de aanplanting, het terras, de buitenmeubelen of verlichting tot een exclusieve garden lounge of poolhouse. Wij bieden u advies, ondersteuning en coördinatie bij elk aspect van uw tuinproject.

Expert in totaalprojecten

Voor totaalprojecten werken we samen met enkele gespecialiseerde tuinaannemers. Elk met hun eigen expertise. Uiteraard bent u ook vrij om zelf een andere aannemer te kiezen voor de realisatie van uw tuinplan. Meer over onze totaalservice? Neem contact op

Persoonlijke service en topkwaliteit

Totaalservice, maar ook topservice. Die bereiken we vooral door goed te luisteren naar onze klanten. En door snel in te spelen op hun behoeften. Reken op een persoonlijke service op maat en producten die beantwoorden aan de strengste kwaliteitseisen.Enkele van onze realisatiesBekijk alle realisatiesZet uw droomtuin om in realiteit

Vragen over tuinontwerp, tuinaanleg of tuininrichting? 
Of weet u juist héél goed wat u wilt? 

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend 
kennismakingsgesprek
, inclusief prijsindicatie.

Contacteer ons