Volg ons op Facebook Bel ons voor een afspraak: 0495 23 63 55

Tuinarchitectuur

Tuinarchitectuur, van aanplanting tot zonneterras

Tuinarchitectuur is maatwerk, want ook uw tuin is uniek. Onze tuinarchitect schept de juiste sfeer en esthetiek. Van rustieke landschapstuin tot moderne stadstuin. In harmonie met uw woning.

Eerst gieten we uw en onze ideeën in een voorontwerp, gemaakt volgens de oude stempel. Goedgekeurd? Dan gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Indien u dat wenst, gieten we uw tuinplan ook in een 3D-presentatie.

Ontdek onze werkwijze

Tuinaanleg, maar ook terrassen, opritten… 

Voor uw tuinaanleg werken we samen met enkele gespecialiseerde aannemers. Onze meerwaarde? Een perfecte coördinatie en dagelijkse opvolging van uw project. Met een arendsoog voor detail.

Zelf al een tuinaannemer op het oog? Of heeft u enkel een plan nodig? Ook dan geven wij u advies bij elk aspect van uw tuinaanleg. Van beplanting en terras tot garden lounge, groenaccenten.

Onze specialiteit? Uw totaalproject

GroenObject is een expert in totaalprojecten. Wij coördineren uw volledige project tot in de kleinste details. Van tuinontwerp en tuinaanleg tot inrichting en decoratie. Met een voorliefde voor duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

GroenObject ontwikkelt tuinen vanuit een creatieve en resultaatgerichte visie. En we spelen kort op de bal. Reken op een erg persoonlijke service, met dagelijkse opvolging van uw project. 

Onze werkwijze?

Onderhoud van uw tuin, incl. handige tips

Een tuin zonder onderhoud? Die bestaat helaas niet. Wél zorgen we ervoor dat uw tuin zo onderhoudsvriendelijk mogelijk is. Toch geen tijd voor die jaarlijkse snoeibeurt? Dan sturen wij iemand langs.

Ga voor tuinonderhoud zonder zorgen en kies voor uw vertrouwde partner. We geven u ook tips en advies voor een tuin in topvormEnkele van onze realisatiesBekijk alle realisatiesZet uw droomtuin om in realiteit

Vragen over tuinarchitectuur? 
Of weet u juist héél goed wat u wilt? 

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend 
kennismakingsgesprek
, inclusief prijsindicatie. 

Contacteer ons