Volg ons op Facebook Bel ons voor een afspraak: 0495 23 63 55

Onze werkwijze

Kennismaking

Tijdens een eerste gesprek focussen we op uw wensen en behoeften. We bekijken ook samen wat mogelijk is op uw perceel. Achteraf kunnen we u ook meteen een eerste prijsindicatie meegeven. Dit kennismakingsgesprek is gratis en zonder enige verplichting. 

Maak nu een afspraak

Opmetingen 

Laat u uw tuin ontwerpen door de tuinarchitect van GroenObject? Dan komen we eerst langs voor de opmeting en een inventaris van uw tuin. Indien nodig voeren we ook een hoogtemeting of grondonderzoek uit. De volgende stap? Naar de tekentafel!

Eerste voorontwerp

Nadat we alle ideeën hebben uitgewisseld, gaan we van start met het voorontwerp. Dit voorstel houdt zo veel mogelijk rekening met uw wensen en voorkeuren. Klaar? Dan maken we een afspraak voor de presentatie van het eerste ontwerp.

Definitief ontwerp

U geeft groen licht voor plan én offerte? Na overleg en de laatste aanpassingen beginnen we aan het definitief ontwerp. Mooi gepresenteerd op papier of in 3D. Kiest u voor een totaalproject bij GroenObject? Dan stellen we ook onze tuinaannemer al even voor. 

Tuinaanleg 

Voor de aanleg van uw tuin werken we samen enkele gespecialiseerde tuinbedrijven. Elk met hun eigen expertise. Uiteraard kunt u ook zelf een of meerdere aannemers aanduiden voor de uitvoering van uw tuinplan. Of u gaat zelf aan de slag!

Wij leveren u alle nodige documenten voor uw vergunningsaanvraag:

  • Presentatieplan
  • Verlichtingsplan
  • Beplantingsplan
  • Matenplan
  • Lastenboek
  • Detaildoorsneden (indien nodig)

Vertrouwt u de coördinatie van uw totaalproject toe aan GroenObject? Dan volgen wij uw project elke dag op. Reken op een persoonlijke service op maat, met een resultaatgerichte visie.

Meer info over totaalprojecten

Periodiek onderhoud

Een onderhoudsvrije tuin? Die moet nog uitgevonden worden. Wij maken uw tuin wél zo onderhoudsvriendelijk mogelijk. Geen tijd voor de jaarlijkse snoeibeurt? Dan sturen wij iemand langs. We geven u ook nuttig advies en tips voor een zomer- of wintertuin in topvorm.Enkele van onze realisatiesBekijk alle realisatiesMaak kennis met onze totaalservice

Niets boven een goed gesprek over uw tuin.
Neem vandaag nog contact op met GroenObject.

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend 
kennismakingsgesprek
, inclusief prijsindicatie. 

Contacteer ons